Lifestyle

Csak ennyin múlik: így időzítsd a nassolást, és nem fogsz hízni diéta alatt sem

Ha szeretnénk lefaragni a kilókból, muszáj kitartónak lennünk, és nem szabad engednünk egy tábla csokoládé vagy egy doboz keksz csábításának. Ám ez még nem azt jelenti, hogy néha ne nassolhatnánk – csupán a megfelelő időzítéssel kell tisztában lennünk.

Bűntudat nélkül falatozhatod kedvenc snackjeidet

Mindannyian voltunk már olyan és ehhez hasonló helyzetben, amikor épp szigorú diétára fogtuk magunkat, azonban egy cukrászda mellett elhaladva meglátjuk kedvenc süteményünket, és egész egyszerűen képtelenek vagyunk megálljt parancsolni magunkat, s végül úgy döntünk, fittyet hányva korábbi elhatározásunkra, végül csak elmajszoljuk az édességet. Persze ilyenkor egyből kopogtat a bűntudat érzése, ami valljuk be, nem túl kellemes, így ismételten megfogadjuk, hogy jó darabig nem fogunk ellenállni a kísértésnek. Sanyargatás helyett azonban tanácsosabb inkább életmódot váltani, ugyanis a nassolás igenis beilleszthető a diétába – csak okosan kell csinálni! Galériánkban eláruljuk, mikor falatozhatunk scnackeket büntetlenül:

A fogyás sikerének titka abban rejlik, hogy nem időszakosan diétázunk, hanem teljesen megváltoztatjuk az életstílusunkat, amit bármeddig tudunk tartani. Az étrend mellett fontos a rendszeres testmozgás, s bár sokan választják azt, hogy reggel éhgyomorra állnak neki edzeni, valójában tanácsos előtte bekapni egy-egy falatot. No, de hogy jön ide a nassolás kérdésköre?
Kattints a további képekért!

Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Bors

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.