Ezt ette Diana hercegnő, hogy egy dekát se hízzon - Megdöbbentünk, amikor elolvastuk az étrendjét

Diana hercegnőt csinos, karcsú alakkal áldotta meg a sors, szép formáit, kerek kebleit, vonzó fenekét és hosszú combjait bármelyik nő megirigyelhetné. Pont ezért sokszor elgondolkodtam, vajon milyen étrend segített neki abban, hogy mindig ilyen jó formában legyen? A cikkből kiderül, olvass tovább!

Kitálalt a séf: ilyen volt Diana hercegnő diétája

Darren McGrady 11 évig főzött a Buckingham Palota lakóira, többek között a királynő kedvenc mousse-át is mindig ő készítette el (Erzsébet nagy csokifan hírében áll). Bár Diana 1996-ban elvált Károlytól, McGrady ezután is neki dolgozott, így biztos forrásnak számít, ha arról van szó, hogyan étkezett Lady Di.

McGrady szerint nagyon egészségesen táplálkozott, főleg azután, hogy leküzdötte bulimiáját - ekkor alakított ki magának egy zsírszegény, mégis tápláló étrendet, amihez nagyon ragaszkodott. Gyakran fogyasztott főtt krumplit tojásfehérjével, csirkével, de a töltött paprika és padlizsán is számtalanszor szerepelt a menüjében. Persze néhány alkalommal engedélyezett magának egy kis bűnözést: gyengéje a bread and butter pudding volt, ez tulajdonképpen vajaskenyér, amit vaníliával ízesített, tojásból, tejből és cukorból kikevert masszával együtt sütnek meg. A húst csak akkor ette meg, ha vendégei voltak - például, amikor Clint Eastwood meglátogatta és báránycombra vágyott, írja a Redbookmag.

Klikk, van még folytatás!

Fotó: redbookmag.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!