A hét melyik napján jöttél világra? Ezt árulja el személyiségedről születésed napja!

Több mindent befolyásol a csillagok állása, mint gondolnád – többek között azt is, milyen alapvető személyiségjegyekkel születtél.

A csillagok állásának hatása

Aki hisz az asztrológiában és az ezotériában, az pontosan tudja, hogy a csillagokból és állásukból számtalan dolgot ki lehet deríteni: többek között lehet, hogy épp azért olyan a személyiséged, amilyen, mert egy bizonyos napon születtél. Bár személyiségjegyeinket sok minden befolyásolja – neveltetésünk, a közösség, melynek tagjai vagyunk, végzettségünk, karrierünk, hobbijaink stb – az biztos, hogy közrejátszik születésünk dátuma is, legalábbis az asztrológusok szerint. Többségük ugyanis alaptermészetünk magvait a csillagokra vezetik vissza: úgy gondolják, bizonyos vonzalmaink és preferenciáink, egyes reakcióink bár velünk születettek, nem gének által öröklődtek, hanem születési dátumunk csillagállása miatt lettek olyanok, amilyenek. Születési dátumunk segítségével tehát többek között meghatározható, mi vár ránk a szerelemben, a karrierben, milyen betegségek jelenthetnek számunkra veszélyt, egyesek pedig még abban is hisznek, hogy születésünk naptári napjából az is előre látható, miben halunk meg. Nos, ez egyesek számára talán morbidnak tűnhet, így maradjunk a személyiségjegyeknél. Fontos, hogy tudd, a hét napjai a hét látható égitestnek felelnek meg, melyek a következők: a Nap, a Hold, a Merkúr, a Vénusz, a Mars, a Jupiter és a Szaturnusz – csillagjegyedet ezen bolygók egyike irányítja, ezek pedig napi szinten hatnak ránk. A hét minden napjának tehát sajátos jelentése van, így annak a napnak, amelyen születtél, van egy uralkodó bolygója, amely ugyanúgy karaktered részét képezi, mint csillagjegyed maga. Ha tehát tudod, a hét melyik napján születtél, lapozd fel galériánkat, ahol eláruljuk, mely vonások jellemzők leginkább rád!

Hétfő: a Hold napja A Hold napján születettek általában érzékenyek, jellemző rájuk a hangulatingadozás, gyakran intuitívak, valamint érzelmes és romantikus emberek, akiknek lételemük egy jól működő párkapcsolat. Fontos számukra az otthon melege és a családi élet, a harmónia, kedvelik a biztonságot, a következetességet.
Kattints a további képekért!

Nemsokára itt a nyár, vele együtt pedig megérkeznek az új, fogyást ígérő őrületek is - a levegő diéta hívei szerint a technika segítségével akár 5 kilótól is megszabadulhatunk hetente!

Leadfotó: 123rf

Oldalak