Ők a leghűtlenebb női csillagjegyek! Köztük vagy?

Nincs mit tenni.

Hűség

Ehhez kétség sem fér: a kapcsolatok egy jelentős részét a féltékenység és a hűtlenség teszi tönkre. Ha többször megégettük magunkat már a szerelemben, ha sokszor érezzük úgy, hogy rosszul választottunk, és ha nem egyszer fordult már elő, hogy megcsaltak bennünket, lehet, hogy jobb, ha tudatosan keresgélünk, ami a jövendőbelinket illeti. A csillagok ugyanis azt is pontosan elárulják, kik azok a nők, akik hajlamosak félrelépni. Most végre kiderül, kik azok a nők, akikben meg lehet bízni és kik, akikben nem!

Kos

A leghűtlenebbnek járó arany pálma díjat ennek a csillagjegynek lehetne adni. Örökös elégedetlen és nagyszerű csábító. A Kos nő mindig az újdonságot keresi, és odáig van a kezdeti lángolásért, amit azonban hamar megun.

Oroszlán

Eléggé uralkodó és féltékeny típus, aki egyfolytában figyelemre és vonzalomra vágyik. Ha nem kapják meg valakitől, amit akarnak, akkor majd megkeresik máshol.

Mérleg

Nagyszerű diplomaták, akik kompromisszum készek. A stabilitást keresik, hogy békében élhessenek. Ha a párjuk nem elégíti ki a vágyaikat, akkor nagyon ingataggá válnak.

Lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!