Csillagjegyed elárulja, milyen ruha illik hozzád - Ikrek, Mérleg és Vízöntő jellemzői

A levegő jegyek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) a többi jegynél sokkal tudatosabban alkalmaznak öltözködési fogásokat kapcsolatteremtés, kommunikáció céljából illetve gondolkodásmódjuk kifejezési eszközeként. Többnyire kedvelik a kék és a szürke levegős árnyalatait, a könnyen kezelhető, praktikus, mutatós anyagokat, amiket nem kell vasalni - pl. egyes vásznak, nejlon, nyomott pamutszövet. Piperecikkeik kiválasztásakor a könnyed, fűszeres-citrikus, tartózkodó illatokat részesítik előnyben.

Az intellektuális Ikrek

Szeretik az élénksárga, citromszínű árnyalatokat, az égszínkéket, a világosszürkét, a tarka, tavaszias, fiatalos mintákat. Praktikus, könnyen tisztítható, nem gyűrődő anyagból készült ruhatárukat úgy válogatják össze, hogy gyakori utazásaikon ne kelljen túl nagy csomagokat cipelniük, mégis minden alkalomra megfelelően tudjanak felöltözni. Illatszerekből a könnyed, fűszeres, sokféle összetevőből álló keverékeket szeretik, alap ruhatárukat pedig tigrisszem, aranytopáz, brill köves ékszerekkel egészíthetik ki.

Az Ikrek nő

Az Ikrek nő nem csinál gondot az öltözködéséből. Hétköznapjait legszívesebben egyszerű ruciban vagy farmerben-pólóban tölti, a rövid nadrágot gyakori bicikli útjai miatt kedveli. Az egyszerű holmikban is könnyed, elegáns. Általában kerül minden olyan ruhadarabot, ami akadályozza száguldásában, így a magas sarkú cipőt is.

Alkalmi viseletként is maradhat az ing, főleg, ha nem kell vasalni, az úti ruha, szafariszerkó, illetve minden, ami változatos, tarka, fiatalos. Még idős korában sem riad vissza a kissé bolondos holmiktól. Pl. nemcsak otthon próbálja fel unokája fekete–sárga op art mintás ruháját, hanem ha pont az ő mérete, meg se áll benne az épp soros partiig.

Az Ikrek férfi

Az Ikrek férfi, mondanunk sem kell, szintén vasalást nem igénylő holmikba bújik hétköznapokon. Kicsit olyan, mintha szülővárosában is turista lenne. Legszívesebben könnyű inget és nadrágot visel, vászonból vagy kevert műszálas anyagokból, lehetőleg sárgásat, kékeset vagy szürkét. A könnyű, kényelmes lábbeliket kedveli, leginkább a szandált.

Különleges alkalmakra is olyan öltözéket választ, amit mindig viselni lehet. Konfekció öltöny, könnyű, homokszínű, halványszürke vagy kékes anyagból ing, nyakkendő. Persze, arra ösztönösen vigyáz, hogy inkább elvegyüljön, semmint kilógjon a társaságból, ahova épp hivatalos.

Fotó: horoscopespredictions.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!