Csillagjegyed elárulja, milyen ruha illik hozzád - Kosok, Oroszlánok, Nyilasok jellemzői

Az aktív, csupa élet, alkotóerő tüzes jegyek (Kos, Oroszlán, Nyilas) öltözködési stílusukkal is egyéniségüket, önállóságukat hangsúlyozzák. Kedvelik az élénk, tüzes vagy rikító színeket, az erőteljes árnyalatokat, a strapabíró, de mutatós anyagokat: pl. bársony, farmerszövet, bőr. Könnyen kezelhető, egyszersmind természetes textíliákat keresnek, hogy az állandó rohanásban leizzadó bőrük folyamatosan szellőzhessen. Testápolók, parfümök kiválasztásakor a fanyar, intenzív, aromás illatokat részesítik előnyben. A Tűz jegyek árasztják az energiát, és feltöltik vele környezetüket. Ezért stílusukban is visszaköszönnek a nyárias meleg színek.

A temperamentumos Kos

Látszólag nem csinál nagy ügyet az öltözködésből. Fontosnak tartja, hogy holmijai ne akadályozzák a mozgásban – hiszen akkor is fut, amikor nem sportol. Mindkét nem kedveli, még öreg korában is a tüzes, élénk színeket: a piros vagy vörös különböző árnyalatait, a sárgát, esetenként az intenzív kéket. Az egyszínű, könnyen kezelhető, természetes anyagokat részesítenek előnyben: pl. a farmer szövetet, a bőrt, melegebb időben a muszlint, a gránit, rubin köves ékszereket, illatszerek, bőrápolók kiválasztásakor pedig a fanyar, kissé csípős, intenzív illatokat.

A Kos hölgyek

A Kos hölgyek hétköznapjaikat rendszerint farmerben, pólóban, sportcipőben töltik, egyéniségük azonban olyan intenzíven parázslik egy teljesen átlagos piros topon keresztül is, hogy még a gyanútlan szemlélő is tisztában van vele: bármikor előcsörtethet belőlük a kalandornő.

Alkalmi viseletként is szívesen hordanak nadrágkosztümöt – tűsarkú cipővel, illetve testhez tapadó, hosszú vagy rövid piros ruhát, mediterrános, lángnyelv módjára lobogó, bokáig érő szoknyát, szűk felsővel, és más, egyszerűségükben is vadító ruhadarabokat.

A Kos férfiak

A Kos férfiak is előszeretettel hordanak farmert, pólót mindennapi viseletként. Színösszeállításkor szintén az intenzív alapszíneket kedvelik. Egyik kedvencük a kék-piros kombinációja, ami jól kifejezi élmények, események iránti éhségüket. Hűvös időben is sportosak, fiatalosak, mondjuk motorozáshoz illő bőrdzsekit vesznek fel.

Exkluzív alkalmakra is maradhat a farmer, elegáns, laza zakóval. Az igazán betörhetetlen prérivadászok még ilyenkor is ragaszkodnak betontaposó edzőcipőjükhöz, az urbánusabb alkatok beérik az örökifjú macsó imázsával.

Fotó: horoscopespredictions.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!