Ezért irigykednek rád az emberek: a csillagjegyed elárulja, melyik tulajdonságodra féltékenyek

A csillagjegyünk sok mindent elárulunk rólunk – többek között például azt is, mi az a tulajdonságunk, ami miatt mások irigykednek ránk.

A csillagjegyed megadja a választ

Mindenkit lehet irigyelni valamiért. Biztosan te is ismersz olyan embert, akire csodálattal nézel, legyen szó külső, akár belső tulajdonságról. Ám azon eltűnődtél valaha is, hogy vannak, akik rád féltékenyek? Neked is vannak olyan tulajdonságaid, amiket mások csodálattal figyelnek – például vicces, okos, esetleg talpraesett vagy, míg egyesek úgy érzik, mindez hiányzik belőlük. Egy összeállítás segít abban, hogy megtudd, a csillagjegyed alapján mit irigyel benned a többi ember!

Kos (március 21. – április 19.)

A Kosok nagyon erősek, energikusak, igazi vezető egyéniségek, így ez az, amit a legtöbben irigyelnek tőlük. Mindig megvan bennük a kellő bátorság az irányításhoz, az előrelépéshez, soha nem félnek szembenézni a kihívásokkal. Erőteljes személyiségük sokáig megmarad az emberek emlékezetében.

Bika (április 20. – május 20.)

A Bikákat nagyon nehéz eltántorítani a céljuktól; tűzön-vízen keresztül is akár, de elérik azt, amit akarnak. Erre pedig sokan féltékenyek, hiszen hány olyan embert láttunk már, aki nem volt elég kitartó, és ezért bukott el? Céltudatosságuk alapja egyébként az, hogy nagyon praktikusak, mindent reálisan, tisztán látnak, ezenkívül nagyon lojálisak.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikreknek leginkább az a vonásuk irigylésre méltó, hogy minden helyzetben feltalálják magukat. Jól kommunikálnak, kíváncsiak, érdeklődők, beszédesek, egyszóval remek társasági emberek. Ez lehet az oka annak, hogy rengeteg barátjuk van és szinte mindenhol népszerűek; a legtöbben az ő társaságukat keresik.

Lapozz a részletekért!

Oldalak