Melyik őselem vagy? - A csillagjegyed ezt is elárulja

Az ókorban úgy tartották, hogy négy őselem, a Föld, a Tűz, a Víz és a Levegő építi fel a világot, és bár ez a felfogás a kémiai elemek felfedezésével elvesztette tudományos jelentőségét, spirituális, ezoterikus körökben még mindig megállja a helyét. A csillagjegye szerint minden ember más és más őselemhez tartozik - nézd meg, te melyik csoportba illesz bele, és az is kiderül, mik az erősségeid és a gyengéid!

Víz

Csillagjegyek: Rák, Skorpió és Halak

Akiknek Víz az őselemük, azok nagyon érző, érzékeny emberek, eszméletlenül jó intuícióik vannak, kreatívak, érdeklődnek a spiritualitás és minden olyan téma iránt, aminek nincsen racionális magyarázata. A víz segítségével remekül tudnak érzelmileg kapcsolódni más emberekhez, nem csoda, hogy olyan nehezen vonják ki magukat a világ káoszából. Mivel ilyen lelkisek, nagyon a szívükre vesznek mindent, és könnyen összetörhetnek. A magánéletükre példaértékűen vigyáznak.

Fontos, hogy megtanulják, hogyan nyugtassák le az érzelmeiket például a meditáció segítségével - így megláthatják, milyen értéke van a víznek. A víz tesz minket sérülékennyé, a víz tesz minket emberré, hiszen kapcsolódik a lelkünkhöz. A spiritualitásban jártas emberek azt mondják, aki boldog, kiegyensúlyozott életet szeretne, annak vízre van szüksége - önmagában.

Nő fúj a szél haj levegő

Levegő

Csillagjegyek: Ikrek, Mérleg és Vízöntő

A Levegő csoportjába tartozó emberek igaz zsenik! Kíváncsiak, függetlenek, beszédesek és nagyon szórakoztatóak - bár az tény, hogy nem túl praktikus emberek, és nagyon nyughatatlanok is. Állandóan szomjazzák az új információkat, az új élményeket. Minden érdekli őket, és szinte percenként új ötletek robbannak fel az agyukban. Bár hihetetlen társasági emberek, érzelmileg inkább szegények, mint gazdagok, éppen ezért nagyon nehezen értenek meg másokat. Meg kell tanulniuk azt is, hogyan adhatnak súlyt a szavaiknak, és hogyan állhatnak két lábbal a földön.

A cikk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2