Csaló fogorvosok buktak le a magyar városban – hátborzongató, hogy mit műveltek a páciensekkel

Az álfogorvosok képesítés nélkül végeztek hentes munkát két betegen is.

Amúgy is sokan félnek a fogorvosoktól

Már gyakorlatilag bevett szokás, hogy ha valaki meg van elégedve a fogorvosával, akkor azt tűzön és vízen át igyekszik követni. Ismerünk olyan személyt is, aki képes órákat utazni, csak a megszokott doktornő, vagy doktor lássa el.

A fogorvosok többsége természetesen megbízható Magyarországon, de akadnak olyanok is, akik nem végeznek éppen jó munkát. Az emberek alapból félnek az ilyen beavatkozástól, és még akkor is a megbízhatóbb helyet választják, ha esetleg többet kell érte fizetni.

Hajdú-Bihar Vármegyében azonban csaló álorvosok tűntek fel. Ők fogorvosi jártasságot színlelve két betegen úgy végeztek beavatkozást, hogy nem rendelkeztek fogorvosi képesítéssel. A galériánkban sajnos jön az igazi horror. Az ügyben a Debreceni Rendőrkapitányság nyomozott.

A nyugdíjas, fogász szakképesítésű férfi fogorvosi gyakorlatot színlelve megvizsgálta egy asszonyt, aki belegyezett, hogy kihúzzák a fogait. Az érzéstelenítő injekciók beadása után a férfi kihúzta a sértett hét fogát, amiért az asszony közel 60.000 forintot fizetett. A sértett fia 2021 augusztusában fogfájásra panaszkodott, így amikor édesanyja a fogpótlás próbájára visszament a rendelőbe, a fia is vele tartott. A nő jártasságot színlelve megnézte a fiatal sértett fogait, és további vizsgálat nélkül közölte, hogy négy fogát nem lehet megmenteni, azokat ki kell húzni – állt az ugyeszseg.hu közleményében.
Kattints a további képekért!

A megfelelő fogkefe és fogkrém kiválasztása nagyon fontos

Leadfotó/illusztráció: Flickr

Oldalak

Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.