Lifestyle

Buktasd le a hazugokat - Íme négy trükk, amivel rajtuk üthetsz

Így 100 százalék, hogy megtudod az igazságot.

Nézzük, hogy milyen detektív vagy

Még abban az esetben is, amikor úgy gondoljuk, hogy igazán meggyőzően hazudunk, a testünk elárul bennünket. Ez pedig általában azért van, mert a hazugság figyelmen kívül hagyja a testbeszédünket. Nincs az az ember, aki tökéletesen tudna bánni ilyen esetekben a mimikájával, a testi funkcióival, miközben még a szavaira is összpontosít. Összeszedtünk négy egyértelmű jelet, amivel könnyen lebuktathatod a hazugságot. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Figyelj a szünetekre - Az egyik leggyakoribb vokális nyom, amely felfedi, ha az ember hazudik, az a szünetek tartása beszéd közben. Ha egy személy hosszú szüneteket tart, vagy sokszor töltelékszavakat használ beszéd közben, akkor valószínűleg hazudik és időt szakít arra, hogy elgondolkodjon a mondanivalóján.
Kattints a további képekért!

Ha az immunrendszered már bedobta a törülközőt, akkor itt az ideje a lúgosításnak.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.