Brutális diéta nagy hatásfokkal

Gyorsan fogyni – minden nő álma. Igaz, hogy az így leadott kilók általában amilyen gyorsan mentek, olyan gyorsan vissza is jönnek, ám mint tudjuk, legtöbbünket ez nem érdekli, ha egy eseményen a legszebb ruhánkban, súlyfelesleg nélkül feszíthetünk. Ezúttal egy igen hatásos fogyókúrás módszert mutatunk be.


A level diéta

Ez a fogyókúrás módszer öt napra írja elő a kötelező étrendet és összesen 15 napon keresztül lehet alkalmazni. A szakemberek csak fanatikusoknak ajánlják, mert tényleg „madár-adagokat” ír elő és az ízvilág tekintetében sem mozog széles skálán. Viszont igen hatásos. A tapasztalatok szerint háromszori ismétlés akár 10-15 kilótól is megszabadítja a kitartó fogyni vágyót. Ezt a diétát egyébként szívműtét előtt álló túlsúlyos embereknek fejlesztették ki, a beavatkozás kockázatainak csökkentése céljából. Így talán azok is nagyobb bizalommal állnak a dologhoz, akik szkeptikusak a fogyókúrákkal kapcsolatban.

 

Az étrend
Reggelire minden napra ugyanazt írja elő a diéta: két szelet kétszersült és egy narancs a napindító étkezés, teával vagy kávéval. Fontos, hogy tejet, cukrot ne tegyünk az italunkba. A diéta alapkelléke a kétszersült és a tejföl, ez utóbbiból a sovány változatot használjuk!

Első nap
Ebéd: 2 szelet kétszersült, 1 főtt tojás, 1 tejföl, 1 narancs, tea vagy kávé.
Vacsora: 2 szelet kétszersült, 2 főtt tojás, fél doboz tejföl, 2 paradicsom, fél fej saláta.

Második nap
Ebéd: 2 szelet kétszersült, 1 tejföl, 1 narancs.
Vacsora: 1 szelet kétszersült tatárbifsztekkel, fél doboz tejföl, 1 narancs, tea vagy kávé.

Harmadik nap
Ebéd: 1 főtt tojás, 1 tejföl, 1 fej saláta, 1 narancs.
Vacsora: 1 szelet kétszersült, 3 szelet parizer, fél doboz tejföl, 1 narancs, tea vagy kávé.

Negyedik nap
Ebéd: 1 szelet kétszersült, 12 deka sovány túró, 1 paradicsom, 1 csemegeuborka.
Vacsora: 1 szelet kétszersült tatárbifsztekkel, 2 paradicsom, 1 alma.

Ötödik nap
Ebéd: 1 szelet kétszersült, 20 deka gépsonka, 1 paradicsom.
Vacsora: 1 főtt tojás, 1 paradicsom, 25 deka sós vízben főtt zöldség.

Az öt napos kúrát követően iktassunk be egy úgynevezett diéta napot is, amely arra szolgál, hogy a kilók ne jöjjenek gyorsan vissza. Ezt egyébként a fogyókúra abbahagyása után is ajánlott hetente egyszer megismételni.

Reggeli: Egy pohár szénsavmentes ásványvíz citrommal.
Ebéd: 1 szelet kétszersült, 1 alma.
Vacsora: 1 szelet kétszersült, 1 főtt tojás, 1 paradicsom.

Tippek és trükkök
Az internetes fórumokat böngészve azt tapasztaltuk, hogy a level diéta valóban sikeresnek bizonyult a kipróbálók körében, és néhány „trükközést” is elleshetünk. Egyesek például a tatárbifszteket sovány sonkaszelettel helyettesítik, az eredményességen viszont nem változtat ez az apró módosítás. Mások a tojással variálnak, a főtt változat helyett a lágyat vagy éppen a rántottát részesítik előnyben – ám szigorúan olaj vagy zsír nélkül. Mindennapi italként citromos vizet, vagy zsírégető hatású zöld teát javasolnak a tapasztaltabbak, és a hatásfok növeléseként tornával, egyéb testmozgással kombinálják a diétát.


A kis siker is siker
!
Fontos megjegyezni, hogy a nagyobb testsúllyal rendelkezőknél általában több felesleg megy le, és az sem szentírás, hogy ha márpedig ennyit lehet vele fogyni, akkor ennyit is dobsz le magadról. Mindegyikünk szervezete máshogy reagál a diétára, nem vagyunk egyformák, biológiailag sem.  Így ne keseredj el, ha mondjuk nyolc kiló helyett csak öttől szabadultál meg, hiszen már azért az öt kilóért is sokan irigykedve néznek majd rád. Emellett büszke lehetsz magadra, hiszen kitartó voltál és végigcsináltad!
 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!