Lifestyle

Erre tuti nem gondolnál: ha így készíted el a brokkolit az egész család repetázni fog belőle

Bár maga a technika nem újdonság, eddig leginkább csak a burgonyára és a kelbimbóra korlátozódott.

Isteni lesz az eredmény

A brokkolit bátran sorolhatjuk a superfood kategóriába, hiszen természetes méregtelenítő hatása van, csökkenti a szervezetben képződő méreganyagok mennyiségét és kaempferolt is tartalmaz, ami enyhíti az allergének negatív hatásait. Vegetáriánusok is előszeretettel fogyasztják, mivel remek vasforrás azok számára is, akik nem esznek elég húsfélét, sőt, rengetegféleképpen elkészíthető, így változatosságot is nyújthat az étkezéseknél. Hiába ez a sok pozitívum, a brokkolit mégis sokan száműzik a konyhából, mondván: nincs jó íze. A TikTok népe viszont előrukkolt egy megoldással, ami a legnagyobb szkeptikusokat is egyből brokkoli imádóvá avanzsál. Részletek a galériában!

Miért nem kedvelik sokan a brokkolit? Nos, legtöbben az ízére és az állagára panaszkodnak. Ez a technika viszont mindkét problémát egy füst alatt orvosolja.
Kattints a további képekért!

Nem csupán finom íze, de elképesztő egészségügyi előnyei miatt is megéri csemegézni ebből a népszerű snackből, hiszen varázslatosan hat szervezetünkre nézve már napi pár szem is belőle.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.