Drámai drágulás fogja sújtani a magyar boltokat, jobb, ha már most felkészülsz lélekben

Egyre tudatosabban vásárolunk, de vannak olyan drágulások, amiket egyszerűen nem lehet elkerülni. A magyar boltokat is el fogja érni.

Senki sem lesz könnyű helyzetben

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint már csak 3,7 százalékos az infláció Magyarországon. Jelentősen olcsóbban lettek például a használt autók, de a szupermarketek is igyekeznek egyre csábítóbb akciókkal arra ösztönözni minket, hogy többet vásároljunk.

Hamarosan meg is indul a roham, mivel nyakunkon van a hosszú hétvége. Az áruházláncok szerint a vásárlók ilyenkor egyben szeretnek megvenni mindent egy nagybevásárlás során. Ha figyelemmel követjük az akciókat, akkor tényleg rengeteg pénz spórolhatunk, de esztelenül nem éri meg mindent bepakolni a kosarunkba.

A tudatos vásárlás viszont még inkább élénkülni fog az emberekben, mert a szakértők ismét drágulást jósolnak, ami a magyar boltokat is érinteni fogja. A galériánkban megmutatjuk, mi miatt kúszhatnak fel az árak!

Még mindig azon vagyunk, hogy ne hagyjunk ott rengeteg pénzt a boltokban, de az AP News sajnos rossz híreket közölt.
Kattints a további képekért!

Hazánkban is elkezdett mindenki tudatosabban vásárolni. Aminek alaposan megnő az ára, azt a magyarok kétszer is meggondolják, hogy megvásárolják-e.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!