Lifestyle

Te tudod, melyik bibliai jegyhez tartozol? Horoszkópod elárulja, hogy áldozat vagy győzedelmes típus vagy-e!

Áldozat vagy győzedelmes típus vagy? A bibliai asztrológia elárulja, sőt azt is megtudhatod, hogy milyen emberi tulajdonságokkal rendelkezel.

Kiderítheted, milyen jellemvonásokkal rendelkezel valójában

Sokan nem is tudják, hogy a napjegyek és a bibliai asztrológia szoros összeköttetésben áll egymással, ugyanis minden egyes jegyhez tartozik egy bibliai ének vagy éppen vers is. Ez lehetőséget ad arra, hogy beleláss a filozófiai, a spirituális és a vallásos világba egyaránt. Galériánkban eláruljuk, hogy milyen bibliai jegynek felel meg a te csilagjegyed, ebből pedig az is kiderül, hogy a bibliai versek alapján milyen a természeted. Mutatjuk!

Kos - Az áldozati bárány A kissé erőszakos Kosnak remek ötletei vannak, és kreativitása általában szárnyal. Független és bátor, de sokszor pont emiatt elkapkod bizonyos feladatokat. Mivel mindig megmondja másoknak a véleményét, ezért sokszor negatívan látják őt az emberek. Lobbanékony típus és erőszakos is, ezért a végén mindig áldozati szerepbe kényszerül.
Kattints a további képekért!

A Skorpió nyissa ki a szemét, mert közelebb van hozzá az új kedvese, mint azt hinné! Hétvégi szerelmi horoszkóp!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok