Lifestyle

Borzasztó dolgot jósoltak az egyébként is legszerencsétlenebb csillagjegynek 2023-ra: Érdemes már most készülni!

Vannak olyan csillagjegyek, amelyek természetüknél fogva hajlamosak a dolgokat negatívabban látni, mint mások, így "balszerencsésebbnek" tűnhetnek.

Érdemes előre felkészülni

Egy asztrológus megjósolta, hogy melyik csillagjegy lesz "szerencsétlen" idén, de ennek számos oka van - ha tehát Szűz vagy, érdemes lesz odafigyelned. A nyugati asztrológiában 12 csillagjegy létezik, és mindegyiknek más-más személyiségjegyei és tulajdonságai vannak - mi az, ami miatt a Szüzek idén ennyire szerencsétlenek? Az Astro Fame asztrológusai szerint a Szűz a "legszerencsétlenebb" az összes csillagjegy közül, mivel "félnek a sors legkisebb fordulatától", ezért gyakran szalasztják el a lehetőségeket.

A Szűz csak akkor érzi magát igazán jól, ha teljesen ura egy helyzetnek, de a dolgok gyakran nem így működnek, és szeretik a jól felépített terveket, mivel maximalisták. Az asztrológusok azt jósolják, hogy a december lesz a Szűz "legnehezebb hónapja" 2023-ban, ami komoly változásokat hoz, különösen a romantika terén, nehezen találhatnak megfelelő személyt, mivel eléggé "válogatósak".
Kattints a további képekért!

Forrás: Mirror Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.