Lifestyle

Az orvos figyelmeztet: ezért ne vidd be soha magaddal a mobilt a mosdóba

Te is gyakran indulsz a mobiloddal együtt mosdóba? Eláruljuk, miért kéne sürgősen leszoknod erről a veszélyes berögződésről.

Ahova a király is...mobillal a kezében jár?

Akár kínos, akár nem, egyre több gyomorproblémával és ételintoleranciával küzdünk, ami sokkal több mosdóban töltött időt is eredményez. Sokan akkor sem szeretnek unatkozni, amikor a mosdóba mennek, így hát mobillal a kezükben sétálnak be a mellékhelyiségbe. Bár ez elsőre ártalmatlan szokásnak tűnhet, a Stanford és a Harvard gasztroenterológusai nemrég tanulmányt készítettek a témában, elrettentő eredményekkel. Az orvosok felfedezték, hogy ennek a tevékenységnek nagyon komoly egészségügyi következményei le lehetnek.

Részletek a galériában!

Miért és hogyan okoz károkat a mobilunk ebben az intim helyzetben? Nos, a kutatók szerint ha ezen a helyen görgeted a híreket, vagy nézed a TikTok videókat, azzal a kelleténél sokkal több időt töltesz a mosdóban. Ez extra megterhelést és nyomást okoz a végbél számára.
Kattints a további képekért!

A trauma, amit ezáltal gyermekként elszenved, kihatással lesz az egész életére.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.