Lifestyle

Az Operettszínház táncosa súlyosan megsérült a Jókai utcai házomlásban

Hétfő délelőtt a Jókai utca 1. szám alatti épület tetőterének egy része az utcára omlott. Az Operettszínház művésze is a sérültek között van, súlyos az állapota.

Szörnyű baleset történt Budapesten, az Operettszínház táncosa is sérült

Jókai utca Operettszínház házomlás tetőszerkezet MTI baleset tragédia sérülés táncos művész fejsérülés

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A mentők négy sérültet láttak el a VI. kerületi házomlás helyszínén, egy nőt koponya- és gerincsérüléssel szállítottak kórházba – közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője az M1 aktuális csatorna műsorában hétfőn.

Azóta kiderült, a sérült fiatal nő az Operettszínház művésze

„A baleset következtében súlyos sérülést szenvedett a Budapesti Operettszínház egyik táncművésze, aki éppen munkahelyére tartott. Munkatársunk jelenleg kórházi, baleseti ellátásban részesül”

– írta meg közleményben a színház. „Az Operettszínház vezetése és társulata támogatásáról biztosítja sérült társulati tagját és családját” – tették hozzá.

A gyakorlat alatt az elméd és a tested stabilizálódik, és bár csak egy percig tart, nyugodtan csinálhatod tovább is, ha időd és energiád engedi.

Leadfotó: MTI/Mihádák Zoltán

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vastag Csaba és kedvese, Evelin hivatalosan is összekötötték életüket. Az énekes már a családalapításon gondolkodik.
Sztárok
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.