Audrey Hepburn étrendje: ezt ette minden nap a valaha élt legszebb nő

Nagyon egyszerűen, mégis egészségesen étkezett.

Audrey Hepburn, az ikon

Bár már 1993 óta nincs köztünk, Audrey Hepburn mindig felbukkan valahol. Hol egy filmben, hol egy plakáton, hol egy idézetes könyvben „találkozunk vele”, nem véletlenül. Hatása, amit a világra tett, máig érezhető és reméljük, ez még nagyon sokáig nem fog változni. Több szempontból is a valaha élt legnagyobb ikon és példakép: remekül színészkedett, értett a divathoz, botrányoktól mentes életet élt, szerénységénél pedig csak bája és empatikussága bizonyult erősebbnek.

A kis fekete ruhája és a mandulavágású szemei mellett legfőbb „ismertetőjegye” a filigrán testalkata volt. Sokáig azt hitték, vékonyságát valamiféle étkezési zavarnak köszönheti, később persze kiderült, hogy erről szó sincs. Audrey világéletében karcsú volt, így soha nem szorult rá egy diétára sem. Sőt: egyszerűen imádott enni!

Ciao, pasta!

Valószínűleg csak úgy lubickolt a Római vakáció című film forgatásán, a színésznőnek ugyanis az olasz ételek voltak a kedvencei. Különösen a tésztákat imádta, amik nélkül nem tudott meglenni: ha valaki le akarta venni a lábáról, tuti, hogy egy spagetti pomodorót főzött neki, azt ugyanis bármilyen körülmények között behabzsolta - idézi az Elle a híresség fiának, Luca Dottinak a szavait, aki hozzátette: édesanyja húsból ugyanakkor kevesebbet fogyasztott.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: elle.com, Pepper Passport

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!