7 fontos szimbólum az álmaidban, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül

Akár hiszitek, akár nem, az álmoknak nagy jelentőségük van – nem véletlenül épült megfejtésükre külön tudományág. Most összeszedtük a 7 legfontosabb szimbólumot és jelentésüket, hátha segítenek eligazodni az élet útvesztőiben.

1. Doboz

Ha dobozokkal álmodsz, az azt jelentheti, hogy valami mélyen el van rejtve benned. Az üres doboz csalódást jelez, az elveszett doboz pedig azt, hogy nem tudod kifejezni az érzelmeid, és titkolnod kell őket.

2. Telefon

A csörgő telefon arra utal, hogy a személyiségednek az eddig szunnyadó része most kész arra, hogy megmutassa magát a világ előtt, és kapcsolatba lépjen veled. Lehet, hogy valami váratlan meglepetés is vár rád. Ha álmodban tudomást sem veszel a csörgő telefonról, akkor még nem vagy kész a változásra.

3. Repülés

A repülés nagyon gyakori álom, és a legtöbben tisztán emlékeznek is rá. A szakemberek szerint ez egyfajta jelzés a tudatalattitól, hogy ideje felébredni. A repülés jelentheti azt, hogy súlyos problémáid vannak akkor, amikor ébren vagy, ám igyekszel ezeket elfojtani.

4. Hold

A Hold az eddig rejtegetett, kreatív és figyelemreméltó énedet jelképezi; tehát ha álmodban megjelenik ez az égitest, akkor tudd, hogy ideje felvállalnod magad – teljes mértékben.

Fotó: themoneyedge.com.au

Oldalak

Szólj hozzá Te is!