A Victoria's Secret modellek is használják: egy olcsó, könnyen beszerezhető, természetes csodaszer, mellyel olvadnak majd rólad a kilók

Az almaecet csodákra képes, nem véletlen, hogy sok Victoria's Secret modell is alkalmazza, hogy megtartsák csodás alakjukat.

Az almaecet jótékony hatásai

Az almaecet fogyasztása rendkívül jótékonyan hat a szervezetünkre, emellett pedig a fogyásban is sokat segít, ha betartjuk a diéta szabályait. Az almaecet rendkívül jó ásványi anyag forrás: főleg kalciumot, magnéziumot, nátriumot és foszfort tartalmaz nagy mennyiségben. Rendszeres fogyasztásával csökkenthetjük a koleszterinszintet, valamint antioxidáns hatása miatt a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében is hatékony.

A diéta menete

Az almaecet diéta egyik legnagyobb előnye a többi klasszikus fogyókúrával szemben, hogy nem kell szigorú étkezési szabályokat betartanunk. A kúra alatt semmilyen ételcsoport fogyasztása nem tiltott, ráadásul akár egy hónapon keresztül is folytathatjuk a diétát.

Az egyetlen és legfontosabb szabály, hogy minden étkezés előtt el kell fogyasztani egy evőkanál almaecetet. Természetesen nem kell önmagában lenyelnünk, ugyanis nyugodtan elkeverhetjük egy pohár vízben is, de létezik már kapszulás változatban is, ha valamiért bántaná a gyomrunkat. Arra még érdemes odafigyelnünk, hogy legalább 15 perccel az étkezés előtt fogyasszuk el az almaecet adagunkat.

Ugyanakkor, mint minden diétánál, itt sem lehet kijelenteni, hogy életmódváltás nélkül csodákat érnénk el. Ezért érdemes az étkezésre nagyobb figyelmet fordítanunk és a nagyon zsíros ételeket elkerülni, illetve emellett a rendszeres testmozgásról sem érdemes elfeledkeznünk.

Hogyan hat az almaecet?

Az almaecet azért lehet nagyon hatásos fogyókúráknál, mert gyorsítja az anyagcserénket, ráadásul természetes módon csökkenti az étvágyat, így nem kell a diéta alatt kínzó éhségérzettel is megbirkóznunk.

Nem utolsósorban pedig egyik legfontosabb jótékony hatása közé tartozik, hogy gátolja a zsírok lerakódását a szervezetünkben. Ezért érdemes megpróbálkoznunk ezzel a gyors és egyszerű diétával, ha még van néhány felesleges kiló, amitől gyorsan és egyszerűen szeretnénk megszabadulni.

Fotó: 123rf

Oldalak