Lifestyle

A gyenge pont: ezzel lehet téged a legjobban felidegesíteni a horoszkópod szerint

Néha mindenkinél elszakad a cérna...

Gyenge pont

Mindenkinek megvan az a néhány dolog, amitől igazán a falra mászik. Legyen az egy bosszantó utas a buszon, egy hangos beszélgetés a szomszédban, éjszakai zajongás, ami megzavarja alvásunkat. Mindenkinek máshol van a tűrőhatára, de most megtudhatod, hogy mi a legjellemzőbb tényező egyes csillagjegyre. Ha megfejted a sajátodat és a barátaid "kapcsolóját", amitől hirtelen bekattannak, talán kezelni is könnyebb lesz az helyzetet.

A részletekért lapozd fel a galériát!

Kos A kost leginkább azzal lehet kiakasztani, ha túl lassan vagy túl óvatosan akarunk csinálni valamit. Ő ugyanis olyan személyiség, aki szeret beleugrani a dolgokba, akár előzetes tervek nélkü is, mondván, hogy majd lesz valahogy, vagy ha már benne van, majd akkor megtervezi a részleteket. Ne akadályozzuk őt lendületességében.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.