9 pszichológiai trükk, ami mindenkinél működik

Ezekkel igazán megkönnyítheted az életed!

Új viselkedésminták

Minden egyes ember egy egyedülálló "univerzum", azonban a pszichológusok, akik az emberi viselkedési minták részleteit vizsgálják, olyan új viselkedési elemeket véltek felfedezni, amelyek úgy gondolják, hogy már gyerekkorunkban alakult ki, és ehhez alkalmazkodtunk évről-évre. Most megmutatjuk, hogy melyek ezek, és kis ügyességel, könnyen alkalmazhatod őket a munkahelyeden, a párkapcsolatodban, vagy életed egyéb frontjain is. Íme!

  • Ha meg szeretnéd tudni valakiről, hogy valóban kedvel-e téged, akkor válassz ki egy szót és, amikor kimondja azt, vagy a szinonimáit, akkor mosolyogj és bólogass. Ha bír téged, akkor gyakrabban fogja használni ezt a kifejezést és figyelni fogja a rá adott reakciódat is.
  • Szeretnéd, hogy az emberek komolyan vegyenek téged? Minden alkalommal, amikor beszélgetsz velük és olyan komoly téma jön fel, aminél szeretnéd, hogy számba vegyék a te véleményedet is, akkor mond azt nekik, hogy "apukám azt tanította, hogy...". Az emberek hajlamosak elhinni a szülők tanácsait.
  • Legyél te a "kő, papír, olló" bajnoka! Ha a játék előtt közvetlenül felteszel egy kérdést, azzal összezavarod az ellenfeled, és szinte minden esetben ollót fog mondani.

Lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!