5 étel, ami teljesen helyrebillenti a pH értékedet

Ha az immunrendszered már bedobta a törülközőt, akkor itt az ideje a lúgosításnak.

pH-diéta

Vérünk normál pH tartománya 7,35 és 7,45 közé esik, vagyis az az egészséges, ha kissé lúgos. Mindennapjainkban sajnos sok olyan élelmiszert fogyasztunk, amelyek ezt az értéket teljesen felborítják, ezzel pedig elsavasítják a szervezetünket, aminek a későbbiekben olyan következményei lesznek, mint a csontritkulás, vesekő, izomsűrűség csökkenése, valamint növeli a rák, illetve az egyéb komoly betegségek kialakulásának a kockázatát. Mutatunk most 5 olyan ételt, ami nagyon sokat segít a testünk lúgosításában. Lapozd fel a galériánkat a részletekért!

Olíva - Az érett olajbogyó (6,00–7,50) nagyszerű E-vitamin és telítetlen zsírforrás, amely természetes antioxidánsként szolgálhat, csökkentheti az elhízás esélyét, megakadályozhatja a vérrögképződést és kiküszöböli a vérben gelhalmozódó felesleges koleszterint.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!