Lifestyle

Tűz vagy fém? - A kínai arcelemzés megmondja melyik típusba tartozol

A kínai arcelemzés évezredek óta vizsgálja az arc különböző jellemvonásait, sorsjegyeit, valamint az ember betegségre való hajlamát. A szakemberek 5 különböző elemet - fa, föld, tűz, fém, víz - különítenek el, és az arcberendzés jellegzetességei alapján döntik el, az adott illetőnél melyik elem az uralkodó. Nézd meg, rád melyik jellemző!

Fa

Az arc formája egy csúcsára fordított háromszögre hasonlít, az áll a legkeskenyebb, a homlok pedig a legszélesebb. A fülcimpa nagy, a szőrzet, a haj erős, sűrű.

A fa elemre jellemző a terjeszkedés, az új ötletekre való fogékonyság és a fejlődés iránti vágy. Egyenes és állhatatos vagy, de hajlítható, és nagyon gyakran szentimentális. Ragaszkodsz a gyökereihez, a szülővárosodhoz, legszívesebben egy helyben élnéd le az életedet - pontosan úgy, akár a fa.

Gyengeségedet mutatja, ha elveszíted a képességed az új dolgok befogadására, csökken a kreativitásod, a hajlékonyságod, az új iránti igényed.

Tűz

Az arc formájára jellemző a szélesebb áll, keskenyebb homlok. A fej felső része tojás alakú, felfelé keskenyedik, hegyesedik. Az arc középső része a legszélesebb, nem ritkák az előreugró arccsontok.

A tűz elemre a szépség, a szenvedély, az életkedv, a vidámság jellemző. Általában udvariasan viselkedsz, mindenre és mindenkire hatást gyakorolsz: a benned munkáló tűznek köszönhetően fényt, melegséget árasztasz. Könyörületes, meleg és barátságos típus vagy.

Gyengeségedet mutatja, ha elveszíted fogékonyságodat a szép, elegáns dolgok iránt, vagy ha rendezetlenné, önzővé válsz, és igyekszel előtérbe helyezni magadat.

Fotó: pixshark.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Jennifer Lopez egy igazi divatikon, és a tökéletesen összeválogatott szettjeiben mindig ragyog.
Egészség
Bár mindannyian tudjuk, hogy a gyümölcsök nagyon egészségesek, valójában több tévhit kering a fogyasztásukkal kapcsolatban, mint gondolnád.
Lifestyle
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a rántott camembert az az étel, amit kivétel nélkül mindenki szívesen fogyaszt – elkészíteni azonban már jóval kevesebben szeretik, hiszen igencsak macerás folyamat...