4 világos jele annak, hogy találkoztál valakivel az előző életedből

Érezted már úgy, hogy furcsa, különös, elszakíthatatlan kapcsolat fűz valakihez? Hogy biztos vagy benne, hogy ismered, pedig csak akkor találkoztatok először? Hogy pontosan tudod, vannak közös emlékeitek? Ha igen, akkor lehet, hogy nem ebben az életben találkoztatok először. Mutatjuk, mik a jelei ennek.

Látod a felismerést a szemében

Ha valaki olyannal találkozol, akivel már az előző életedben is ismertétek egymást, akkor biztosan látni fogod a felismerést az arcán. A felismerést, hogy ő is tudja: köztetek másfajta kapcsolat van. Nem egy tisztán meghatározható pillantás ez, hanem valami furcsa, különös tudás, ami akkor önt el, amikor belenézel a szemébe: valamilyen oknál fogva tisztában leszel vele, hogy ugyanazokon a dolgokon mentetek keresztül, ugyanazokat tapasztaltátok, ugyanazokat éltétek át. Érzed, hogy ismerős, nemcsak ő maga, hanem az is, amit mond.

Megmagyarázhatatlan érzelmek öntenek el

Ha mindig csak egy bizonyos emberrel kapcsolatban tör rád egy megmagyarázhatatlan, de felismerhető érzés, akkor ő bizony a múltadból már ismerős lehet számodra. Hogy mennyire erős érzelmek rohannak meg, az attól függ, hogy milyen viszonyban voltatok az előző életedben: ha csak felületes barátság volt köztetek, akkor inkább finom, ha szoros viszony kötött össze benneteket, akkor félreismerhetetlenül erős benyomások öntenek el újra és újra.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

  • 1
  • 2