Lifestyle

Ha igaz rád ez a 4 állítás valószínűleg nem ez az első földi életed

A reinkarnáció lényege, hogy a lélek a halála után bizonyos idő elteltével új testben ismételten megszületik, és ez addig folytatódik, amíg az ember meg nem szabadul a karmájától, és el nem éri a nirvana állapotát. Olvass tovább és tudd meg, neked vajon ez-e az első földi életed.

1. Jól olvasol az emberekben

Már fiatal korodtól úgy olvasol az emberekben, mintha nyitott könyvek lennének. Pár perc is elég ahhoz, hogy megállapítsd, az, akivel beszélgetsz, milyen karakterjegyekkel rendelkezik, és milyen életet él. Ez azért van, mert előző életedben már mindenféle archetípussal találkoztál, így könnyen be tudod azonosítani, ki hova tartozik. Tévedés ne essék, nem ítélkező, hanem megfigyelő vagy: gyakran észreveszed, hogy egy társasági összejövetelen nem vegyülsz el, hanem szemlélsz, elemzel másokat. Sokkal kényelmesebben érzed magad így, hogy feltérképezheted az emberek energiáját. Ez a képességed természetesen azt is lehetővé teszi, hogy a rosszat is felfedezd: ha hazudnak neked, ha be akarnak csapni, megérzed. Látod a változást az emberek szemében, az energiamezőben, a szavakban, amiket kimondanak. Rengetegszer jártál már a Földön, nem vagy naiv; tudod, mire kell figyelned.

Fiatal nő egyedül az ablakban áll függöny előtt

2. Élvezed, ha egyedül lehetsz

Nem azt szereted, ha magányos vagy, hanem azt, ha egyedül lehetsz – nagy különbség. Kihasználod ezeket a pillanatokat, megéled, átérzed. Imádsz kiülni a vízpartra és bámulni a csillagokat ahelyett, hogy egy zsúfolt helyen buliznál, és sokkal inkább sétálsz egyedül az erdőben, mint egy plázában. Tévedés ne essék, ennek nem az az oka, hogy nem tudsz mit kezdeni az emberekkel, hanem az, hogy másokkal ellentétben nem érzed kényelmetlennek az egyedüllétet. Tiszteled magad annyira, hogy ne mások jelenlététől tedd függővé azt, hogy boldog vagy és jól érzed magad. Mikor először kerültél erre a Földre, megtanítottak arra, hogyan tudd kezelni azt, ha csak önmagadra kell figyelned, és az életeid során tökéletesre fejlesztetted ezt a képességedet. Szeretsz emberek közé járni, de véletlenül sem azért, amiért mások: te már mindent láttál, neked nem tudnak újat mutatni. Szerencsés vagy, mert mindig békés lélekkel fekszel le, hiszen biztos vagy saját magadban.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).