Lifestyle

30 napon keresztül csak pizzán élt egy személyi edző: Nem fogod elhinni, mi történt vele, az eredmény megdöbbentő

30 napig csak pizzát evett a kigyúrt személyi edző, Ryan Mercer. Nem hiszed el, mi történt vele.

Hihetetlen, mi lett az eredmény

Ryan Mercer személyi edző úgy vett részt a szokatlan 30 napos kihívásban, hogy minden nap 10 szelet pizzát evett, és az eredményeket megosztotta az interneten. Mindenki teljesen ledöbbent.

Annak ellenére, hogy reggelire, ebédre és vacsorára is pizzát evett, egy hónap alatt megdöbbentő módon három és fél kilót sikerült leadnia, és a 34 éves férfi azt mondja, hogy sokkal szálkásabb, mint amikor elkezdte. Az észak-írországi Bangorból származó Ryan azért vállalta a kihívást, hogy megmutassa, hogy a kalóriadeficites diéta akkor is működhet, ha továbbra is élvezed a kedvenc ételeidet. "A január nehéz hónap az emberek számára, ha a fitneszcélokról van szó. Célom volt, hogy rávilágítsak arra, hogy a zsírégetés nem csak a bevitt és a leadott kalóriákról szól, hanem arra is, hogy nem a korlátozásról van szó. Nem kell lemondani a kedvenc ételeinkről ahhoz, hogy eredményeket érjünk el, és arra is szerettem volna ösztönözni az embereket, hogy minél többen készítsenek maguknak ételt."
Kattints a további képekért!

Forrás: LADBible Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...