Lifestyle

A 3 perces szabály, amit minden szülőnek ismernie kell - megkönnyíti az életed

Csupán 3 percet vesz el a napodból, de ezzel a módszerrel még a kezelhetetlennek tűnő gyerekekkel is könnyebb lesz idővel bánni!

Abszolút bizalom

Te mennyi időt töltesz a gyerekeddel munka után? Állítólag, technikailag elegendő lenne összesen 30 perc arra, hogy főzz neki egy finom vacsorát, 15 perc arra, hogy felolvass neki egy könyvből, és 1 perc, hogy adj neki egy puszit, majd jó éjszakát kívánj. A szakértők szerint ezen időintervallumok között körül-belül 3 szabad perc van, amely a nap legfontosabb része lehet, mi azonban ezt - gyakran - mégsem használjuk ki. Nataliya Sirotich pszichológus úgy véli, hogyha ezeket a perceket egy bizonyos szabály szerint hasznosan töltjük, akkor elnyerhetjük a gyermekünk abszolút bizalmát még akkor is, ha már tinédzser korú. Mutatjuk a szabályt, kattints a galériára!

A szabály szerint, amikor újra meg újra találkozol a gyermekeddel, akkor úgy kell neki örülnöd, mintha ezer éve nem láttad volna. Ez abban az esetben is igaz, amikor csak elszaladtál néhány percre a közeli boltba. Nagyon fontos, hogy ez a szeretgetés és öröm mindig ugyanolyan szintű legyen és minimum 3 percig tartson, hogy ölelgeted, megpuszilod, végül pedig megkérdezed tőle, hogy mi mindent csinált abban az időszakban, ameddig te távol voltál. A legfontosabb akkor betartani ezt a szabályt, amikor elhozod őt az óvodából, iskolából, vagy ha hazaérsz a munkából.
Kattints a további képekért!

Két állatjegy egész évben balszerencsés, míg másik három jegy szülöttje rendkívül szerencsés lesz a Nyúl évében. Te vajon melyik kategóriába tartozol állatövi jegyed alapján? Most kiderül!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.