Lifestyle

Ez a 3 legerősebb csillagjegy az asztrológia szerint - minden nehézséget legyőznek

Még ha néha gyengének és érzékenynek is tűnnek, sokkal több lelkierő lakozik bennük, mint másokban.

Bátrabbak, mint gondolnánk

Ha erőről és kitartásról van szó, akkor biztosan mindenki a Kosra, a Vízöntőre vagy a Mérlegre gondol először. Tény és való, hogy ezek az állatövi jegyek olyan energiákkal rendelkeznek, amelyek tiszta, nyers erőt sugároznak, azonban ők inkább lelkileg képesek a határaikat feszegetni. Fizikai erő és tekintély tekintetében van három másik csillagjegy, amelyek, ha még néha el is rejtik valós energiáikat, mégis sokan megérzik ezeket. Mutatjuk, hogy kik ők, részletek a galériában!

Skorpió Találkoztál már olyan Skorpióval, akinek nem volt határozott természete és mindenre kész, eltökélt tekintete? Mi sem. Van valami ennek a jegynek a szenvedélyében és akaratosságában, amitől a legtöbb ember meghátrál, elég, ha csak érzik a puszta jelenlétüket. Nem panaszkodó típusok, könnyen megoldják a legnagyobb feladatokat is, anélkül, hogy segítséget kérnének. Tehát lényegében képesek egyedül és elszigetelten is működni, ami igazán erős vezetővé teszi őket. Sőt, rendkívül elkötelezettek és motiváltak, nincs megállás, ha egyszer ráirányítják a figyelmüket valamire.
Kattints a további képekért!

Azt hitte, hogy jövendőbelije csak viccből térdel le elé. Erre a reakcióra senki nem számított!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!