3 karmikus jó cselekedet, ami azonnal pozitív irányba tereli az életedet

Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.

Hatás-kölcsönhatás

A karmát valószínűleg nem kell bemutatni, hiszen már mindenki hallott róla. Gyakran dobálóznak az emberek azzal a mondattal, hogy "ne aggódj, majd a karmától visszakapja", amikor valami negatív esemény éri őket, vagy éppen valaki árt nekik. Valójában azok az emberek, akik ezt szajkózzák, szintén a karma áldozatai, ugyanis arra várnak, hogy a sors visszaadja az ellenük vétkezőknek a rosszat és ezáltal revansot vehessenek. A karma jelentése valójában az ok-okozat, azaz, ha te valami negatív dolgot teszel valakivel, vagy akár szavakkal bántod, akkor azt te szintén visszakapod a fátumtól. Tehát ez tulajdonképpen egy kölcsönhatásos spirituális törvény. Ebből az következik, hogy olyan tulajdonságokkal kell felruháznunk saját magunkat, amelyek következtében pozitív hatást gyakorolhatunk a saját-, illetve mások életére is. Az alábbiakban mutatunk három olyan jellembeli tulajdonságot, amelyet érdemes fejlesztenünk, ezeket nevezik karmikus jó cselekedeteknek is. Részletek a galériában!

Szimpátia - Aki képes a szimpátiára, az elfogadó másokkal és soha nem ítélkezik. Mindig meghallgatja mások nézeteit, nyitott és elfogadja az emberek különbözőségét, gondolkozásmódját egyaránt.
Kattints a további képekért!

A jó idő beköszöntével mindannyian igyekszünk védeni szemeinket a nap erős sugaraitól, egyáltalán nem mindegy viszont, milyen napszemüveget is választunk.

Leadfotó: 123RF

PowerofPositivity

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle