Lifestyle

Huszonkét év szünet után újra az exe karjaiban kötött ki a nő, de azonnal meg is bánta: sokkoló titkot fedezett fel szerelmével kapcsolatban

A szerelmesek még a középiskolában jöttek össze, majd a szakításuk után hosszú évtizedekig más partnereknél keresték a boldogságot. A közelmúltban megpróbálták újraforrósítani az egykori románcot, azonban a kísérletüket gyorsan meghiúsította a férfi megdöbbentő titka.

A kezdet rózsás jövőt ígért, de aztán hamar szembejött a valóság

Mióta Jennifer Lopez és Ben Affleck, Hollywood egyik legnépszerűbb jelenlegi álompárja újra egymásra talált csaknem húsz esztendőnyi szünet után, az átlagemberek is hasonló, évtizedeken átívelő, legyőzhetetlen szerelemről álmodoznak. Tény, hogy JLo és az Oscar-díjas Affleck meredek hajtűkanyarokkal tarkított, fordulatos párkapcsolata a legékesebb bizonyíték rá, hogy a rég kihűltnek hitt egykori érzelmek olykor-olykor még hosszú évek múltán is újraforrósíthatók, ám a két amerikai híresség esete korántsem mondható általánosnak: ők inkább a kevés kivételek sorát gyarapítják. A Mirror most egy, a legendás Bennifer-románcra emlékeztető szerelem igaz históriáját tárta olvasói elé: egy hajdani szerelmespár 22 év mosolyszünet után újította fel korábbi kapcsolatát, és bár a kezdet rózsás jövőt ígért, kísérletük viszonylag hamar totális kudarcba fulladt. Kíváncsi vagy rá, hogy miért?

Tekintsd meg galériánkat, cikkünk máris folytatódik a hajmeresztő történet részleteivel!

A két korábbi szerelmes a Tinderen "futottak újra össze". Először még a középiskolában szerettek egymásba, ám útjaik később szétváltak - a srác bevonult katonának, a lány pedig később külföldön próbált szerencsét -, és bár az elmúlt 22 év során sem veszítették teljesen szem elől egymást, egészen a közelmúltig nem merült fel bennük az újabb románc gondolata.
Kattints a további képekért!

Ez a történet után mindenki meggondolja majd, hogy jópofa ajándék-e meglepni valakit egy DNS teszttel.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!