Lifestyle

Ez lesz 2023-ban az év virága és szobanövénye: az újrakezdés lehetőségét szimbolizálják

2022-ben a tulipán és a törpebors, előtte pedig a napraforgó és a nyílgyökér szerezte meg az év virága és szobanövénye címet. Idén viszont a kényesebb típusoké lesz a főszerep.

Növénydivat

Ismerős az a jelenet a Szex és New Yorkból, amikor Carrie lecseréli a csinos kis kosztümjét egy Vivienne Westwood esküvői ruhacsodára? Nagyjából ez várható a növények világában is 2023-ban. Ahogy az minden évben lenni szokott, a 1-800-Flowers most is kihirdette az esztendő kedvenc szobanövényét és virágát, a választásuk pedig idén a lándzsás zebralevélre (Calathea Rattlesnake) és az orchideára esett. Szóval jó lesz ha a kis pozsgások vigyáznak, mert két nagyágyú tér vissza a lakásokba. Viszont mielőtt rohannál a kertészetbe, mindenképp lapozd fel a galériánkat, nem mindegy ugyanis, hogy milyen fajtára esik a választásod!

Az orchidea az egységet, a szerelmet és az új kezdetet szimbolizálja. Nem mindegy azonban, milyen fajtát választunk, három lehetőségünk is adott.
Kattints a további képekért!

Felejtsd el az altatókat és a különböző pirulákat – elég, ha a cikkünkben felsorolt növények közül legalább egyet elhelyezel a hálószobádban, és máris könnyen fog menni az alvás!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.