Lifestyle

Óriási razziát tartottak Budapesten az éj leple alatt: kábítószer-fogyasztókra csaptak le a rendőrök

A nagyszabású akció során a rendőrök összesen 187 embert igazoltattak és 87 járművet ellenőriztek.

Három budapesti kerületben is razzia volt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei, a Készenléti Rendőrség munkatársai, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Belváros-Lipótváros Önkormányzata, valamint a Budapesti Polgárőr Szövetség munkatársaival közösen razziáztak 2022. november 18-án éjszaka a főváros V., VI. és a VII. kerületében - írja a police.hu.

Hozzáteszik: az akció kiterjedt a kábítószerrel összefüggő bűncselekmények elkövetőinek felderítésére, a lopások, a garázda jellegű, valamint a prostitúcióhoz kapcsolódó jogsértések megelőzésére, illetve az ittas, bódult járművezetők, szabálytalan közlekedők kiszűrésére is.

A fővárosi rendőrök összesen 187 személyt igazoltattak és 87 járművet ellenőriztek. Hét embert fogtak el kábítószer birtoklása és szabálysértési körözés miatt, tizenegy embert előállítottak kábítószer fogyasztás gyanúja, garázdaság, engedély nélküli járművezetés miatt, valamint egy fiatalt azért, mert nem ment vissza a gyermekvédelmi intézetbe.

Fotó: 123rf

Lapozz, azonnal folytatjuk!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...