Lifestyle

Óriási razziát tartottak Budapesten az éj leple alatt: kábítószer-fogyasztókra csaptak le a rendőrök

A nagyszabású akció során a rendőrök összesen 187 embert igazoltattak és 87 járművet ellenőriztek.

Három budapesti kerületben is razzia volt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei, a Készenléti Rendőrség munkatársai, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Belváros-Lipótváros Önkormányzata, valamint a Budapesti Polgárőr Szövetség munkatársaival közösen razziáztak 2022. november 18-án éjszaka a főváros V., VI. és a VII. kerületében - írja a police.hu.

Hozzáteszik: az akció kiterjedt a kábítószerrel összefüggő bűncselekmények elkövetőinek felderítésére, a lopások, a garázda jellegű, valamint a prostitúcióhoz kapcsolódó jogsértések megelőzésére, illetve az ittas, bódult járművezetők, szabálytalan közlekedők kiszűrésére is.

A fővárosi rendőrök összesen 187 személyt igazoltattak és 87 járművet ellenőriztek. Hét embert fogtak el kábítószer birtoklása és szabálysértési körözés miatt, tizenegy embert előállítottak kábítószer fogyasztás gyanúja, garázdaság, engedély nélküli járművezetés miatt, valamint egy fiatalt azért, mert nem ment vissza a gyermekvédelmi intézetbe.

Fotó: 123rf

Lapozz, azonnal folytatjuk!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.