Lifestyle

Vésd be a naptáradba: íme 2021 teremtő, tízmilliószoros napjai

Használd ki az energiákat

A tízmilliószoros napok állítólag rendkívüli energiával és teremtő erővel bírnak, sőt amit ezen a napon cselekszünk vagy gondolunk, az tízmilliószor intenzívebb hatást vált ki, mint az év bármely más napján. Összesen csak négy ilyen nap van egy évben, így érdemes ezekre megfelelően "rákészülni". Idén az első februárban lesz, amire van időnk bőven felkészülni lélekben és gondolatban is. A tanok szerint, ha ezeken a napokon csak jó dolgokra koncentrálunk és szívből cselekszünk, akkor pozitív változások következnek be az életünkben. Ami fontos, hogy ilyenkor igyekezz elkerülni a negatív gondolatokat, mert azok is jelentősen felerősödhetnek, így érdemes meditálni, vagy mantrázni már napokkal előtte. Mutatjuk a négy lefontosabb napot! Lapozd fel a galériánkat a részletekért!

2021. február 27. - Chötrül Düchen - A vajmécsesek ünnepe - Az első holdhónap tizenötödik napjára esik, mely alkalmából a tibetiek jakvajból készült gyertyákat készítenek és a fa, virág, madár alakú lámpásokkal emlékeznek Buddha csodatévő tetteiről.
Kattints a további képekért!

Csak 10 mondat, ami sokkolóan kijózanító.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...