Januári egészség horoszkóp: Ez a betegség támadhat meg

A január nemcsak a fogadalmak betartásával, hanem a decemberi egészségtelen életmód megváltoztatásával telik! Neked vajon mivel kell majd megbirkóznod ebben a hónapban?

Bak:
XII.23.- I.20.

Mikor máskor, ha nem most érezheted magad a legjobban a bőrödben? Ez a kedvenc időszakod, és most a régi munkák babérjait is learathatod! Lazíts egy kicsit és sportolj, hidd el, nem szégyen elmenni egy konditerembe, hogy még szuperebb formába hozd magad!

Nem csak januári, hanem egész éves előrejelzésre lenne szükséged? Olvasd el, mit ígér a Bakoknak a 2016-os egészség horoszkópunk - kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

A megszokottnál is mozgalmasabbnak ígérkezik a január, de szinte semmi nem akar egyről a kettőre haladni. A hónap második fele váratlanul mozgalmas lesz, ami miatt nagyon keveset tudsz aludni. Bármennyire is nagy a hajtás, sose felejts el pihenni egy keveset – ez szükséges lesz ahhoz, hogy mindig, minden helyzetben a legjobb formádat hozd!

Nem csak januári, hanem egész éves előrejelzésre lenne szükséged? Olvasd el, mit ígér a Vízöntőknek a 2016-os egészség horoszkópunk - kattints ide!

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a nagy őt!

Halak:
II.21. - III.20.

Nem lehet, hogy mostanában túl sokat voltál kinn a hidegben? Ha úgy érzed, megfázás kerülget, hiába az újévi hajtás, inkább maradj pár napot otthon, ne fertőzd meg a kollégákat a munkahelyeden – ráadásul te is hamarabb felgyógyulsz majd!

Nem csak januári, hanem egész éves előrejelzésre lenne szükséged? Olvasd el, mit ígér a Halaknak a 2016-os egészség horoszkópunk - kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Kos:
III.21. - IV.20.

Mondták már, hogy nézz a lábad elé, ugye? Januárban erre fokozottan szükséged lesz, hiszen ha nem figyelsz eléggé, komoly baleseteket is okozhatsz. Lehetőleg a magassarkút is mellőzd ebben az időszakban, lapos talpakon sokkal könnyebben tudsz majd lépkedni a jeges járdán!

Nem csak januári, hanem egész éves előrejelzésre lenne szükséged? Olvasd el, mit ígér a Kosoknak a 2016-os egészség horoszkópunk - kattints ide!

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a nagy őt!

Bika:
IV.21. - V.20.

Az ünnepek alatt egy kicsit többet ettél a megszokottnál, ennek pedig megvan a böjtje, hiszen sokat rendetlenkedhet a gyomrod az elkövetkező hetekben. Próbálj meg egy egyszerűbb, kímélő étkezést, akár egy-két nap méregtelenítést is beiktathatsz, hogy visszanyerd a régi formád!

Nem csak januári, hanem egész éves előrejelzésre lenne szükséged? Olvasd el, mit ígér a Bikáknak a 2016-os egészség horoszkópunk - kattints ide!

Te még keresed a párod? Próbáld ki, hátha bejön: Femrandi.hu

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Régi egészségügyi problémádra találhatsz most alternatív megoldást. Lehet, hogy eddig nem fordultál orvoshoz vele, januárban viszont olyan természetgyógyászt vagy gyógytornászt ajánlhatnak, aki hipp-hopp helyrehozza majd a problémát. Ne zárkózz el az újdonságoktól!

Nem csak januári, hanem egész éves előrejelzésre lenne szükséged? Olvasd el, mit ígér az Ikreknek a 2016-os egészség horoszkópunk - kattints ide!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Fotó: sheknows.com

Oldalak

Sztárok
Ma a DJ és producer világsztár, Kygo bejelentette 2024-es világkörüli turnéjának észak-amerikai és európai állomásait. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között...
Lifestyle
A bűnözők magánszemélyeket próbálnak meg rávenni arra, hogy egy „MNB által támogatott” víruskezelő programot töltsenek le.
Egészség
Bár sokan egyből kidobják a banán héját, miután megették a gyümölcsöt, rosszul teszik, ugyanis sokféleképpen felhasználhatjuk a banán külsejét - még a bőrünkkel is csodát tehet.