Lifestyle

2016 a Mars éve lesz – Eláruljuk, mit ígér neked a tüzes és szenvedélyes bolygó

A következő esztendő uralkodó bolygója a Mars lesz, az erő, a szenvedély, a vágyak és a tetterő planétája. Mivel ilyen tüzes égitestről van szó, ezért nem meglepő módon rengeteg változás lesz az életedben – hogy jó vagy rossz, az kiderül a horoszkópból!

Bak (XII.22. - I.20.)

A Mars éve számodra az anyagiakban hoz változást: de még milyen változást! Eddig csak futottál a pénz után, most azonban végre jobban alakulnak a pénzügyeid. Azt nem ígérjük, hogy térdig fogsz gázolni a vagyonban, de abban biztos lehetsz, hogy vagy fizetésemelés révén, vagy egy más forrásból jövő juttatás miatt már nem kell minden garast a fogadhoz verned. Az anyagi biztonságtól magabiztosabb leszel egész évben, és jobban fogsz nyitni az új emberek felé; a 2016-os esztendő egyébként remek alkalom lesz arra, hogy rendbe hozd a párkapcsolatod, és kiengeszteld a kedvesed azért a csalódásért, amit okoztál neki.

Kíváncsi vagy, milyen lesz a Bakok szerelmi élete 2016-ban? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Vízöntő (I.21. - II.20.)

A 2016-os év a pénzkeresésről szól; bele fogsz vágni, vagy már bele is vágtál egy olyan vállalkozásba, ami igényli az anyagi biztonságot, így több oldalról, több helyről is igyekszel összeszedni a szükséges összegeket. Egy barátoddal szorosabbra fog fűződni a kapcsolatod, kölcsönösen rájöttök, hogy fontosak vagytok egymásnak, ami azonban kicsit megingatja a szerelmeteket a pároddal. Add a kedvesed tudtára, hogy fölösleges féltékenynek lennie, a barátság és a szerelem két különböző dolog; ha viszont úgy érzed, választanod kell kettőjük között, akkor ne félj kimondani a végső szót!

Kíváncsi vagy, milyen lesz a Vízöntők szerelmi élete 2016-ban? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Halak (II.21. - III.20.)

Mivel a 2015-ös évet végigpörögted, célszerű lenne az új esztendőben egy kicsit lenyugodni, és a munkán, a bulikon kívül a szeretteidre és a magánéletedre is koncentrálni. Ha nem így teszel, már az év első felében kiéghetsz, és úgy elfáradsz, hogy a későbbi hónapok csak azzal fognak telni, hogy folyamatosan össze kell kaparnod magad. A munkában is lépj a tettek mezejére, de más értelemben, mint eddig: ha lehet, vond ki magad a nyüzsgésből! Figyelj, mert egy régen lezárt szerelem újraéledhet, és titkos viszonyba keveredhetsz – gondold át, megéri-e belemenni!

Kíváncsi vagy, milyen lesz a Halak szerelmi élete 2016-ban? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Kos (III.21. - IV.20.)

2016 számodra igazi telitalálat lesz, hiszen az életed minden területe szerencsés fordulatot vehet! Rád találhat egy új szerelem valaki olyannak a képében, akire egyáltalán nem gondoltál – bizony, gyengéd érzelmeket dédelget irántad, örülj neki! A karrieredben is változások lesznek, hiszen már az év első felében új munkahelyre lelhetsz, ahol sokkal jobbak a feltételek, mint az előzőnél, beleértve a fizetést is. A betegség, ami kínzott a 2015-ös évben, elmúlik, sőt, akár a lakással kapcsolatos problémák is megoldódhatnak.

Kíváncsi vagy, milyen lesz a Kosok szerelmi élete 2016-ban? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Fotó: ziptrials.us

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.