2016-os egészség horoszkóp: Mennyire kell tartanod a betegségektől?

2016 az alternatív gyógymódok éve lesz! A Nyilas, az Oroszlán vagy a Vízöntő a kisebb-nagyobb egészségügyi problémákat természetgyógyászok segítségével igyekeznek majd megoldani. A Bikák és a Szüzek azonban az egészségmegőrzést inkább a konditeremben folytatják!

Bak:
XII.22. - I.20.

A Napjegyed uralkodó bolygója, a Mars, horoszkópodnak azon részén halad, amely közvetlenül az egészséggel kapcsolatos - ez pedig jó jel! A planéta egészen július elejéig még itt, a Szűz jegyében található. Ez az erőt és energiát adó bolygó kedvezően fog hatni a Bakok általános közérzetére, de segíthet régóta húzódó egészségi problémák megoldásában is. Tartsd be az egészségvédelem alapvető szabályait, és fogadd el a Marstól az extra támogatást, amelyre talán neked is szükséged lesz az egész év folyamán!

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Bakokra a szív-és pénzügyek terén? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide, a pénzhoroszkópért pedig ide!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

Nagyon intuitív vagy, mindig kitalálod, mi az, amire a szervezetednek szüksége van. Ez a képességed 2016-ban minden eddiginél erősebb lesz, aknázd ki az előnyeit. De azért ne spekulálj túl sokat; a vágyakozás nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, vagy a szükséges gyógyszert, gyógykezelést. Ha úgy érzed, komoly gond van, mindenképpen ellenőrizd, hogy megérzéseid és elgondolásaid helyesek-e!

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Vízöntőkre a szív-és pénzügyek terén? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide, a pénzhoroszkópért pedig ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!
 

Halak:
II.21. - III.20.

Nagy feszültség és sok stressz várható, talán mert annyira be akarsz illeszkedni a társaságba, hogy túlzottan visszafogod magadat. Ez nem csak lelki, hanem fizikai tünet is: izmaid megfeszülnek, és ez olykor fájdalmakat okozhat majd (például a nyaknál vagy a hátizmoknál). Ahhoz, hogy jobban érezd magad, idén meg kell tanulnod néhány relaxációs és lazító gyakorlatot. Bármennyire elfoglalt leszel, ezeket naponta kötelességtudóan ismételned kell, ha nem szeretnéd, hogy komolyabb problémád legyen!

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Halakra a szív-és pénzügyek terén? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide, a pénzhoroszkópért pedig ide!

Te még keresed a párod? Próbáld ki, hátha bejön: Femrandi.hu

Kos:
III.21. - IV.20.

Téged soha nem boldogít, ha zűrzavaros az életed, ráadásul az egészséged azonnal reagál mindenféle bizonytalanságra. Most viszont szét kell választanod a személyes jólétedet a körülötted zajló zűrös eseményektől. Vegyél egy mély levegőt és tarts három lépés távolságot, ne vegyél mindent a szívedre, elvégre nem szól rólad minden!

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Kosokra a szív-és pénzügyek terén? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide, a pénzhoroszkópért pedig ide!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Életednek változásai ebben az évben azt is megkövetelik, hogy változtass egészségmegőrző szokásaidon. Kemény edzésbe vagy szigorú diétázásba kezdesz. A szándék nemes, de a kivitelezés nem mindig hasznos. Például, nem helyes túlzottan terhelni az ellazult izmokat (ha eddig nem sportoltál volna, fokozatosságot ajánlunk). Vigyázz magadra, ne akard pár nap alatt leadni a felszedett súlyfelesleget! Kár lenne a merész start után begipszelt lábakkal nyomni az ágyat.

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Bikákra a szív-és pénzügyek terén? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide, a pénzhoroszkópért pedig ide!

Tedd meg te az első lépést! Femrandi.hu

​Ikrek:
V.21. - VI.21.

Gyakran elménk és tudatunk javíthatja fizikai, testi állapotunkat. Így vagy ezzel te is. Ha hosszú ideje kínoz valami, talán elhanyagoltál egy lappangó bajt, de most úgy érzed: meg kell gondolnod, hogyan javíthatod egészségi állapotodat. Ha úgy tetszik, egyfajta agykontrollal. Ne feledd, hogy a türelmes állhatatosság csodákat tud tenni. És ha valakiben van állhatatosság, hát benned aztán igazán megvan ez a kiváló tulajdonság! Ha a fejedbe veszed, hogy javítod (vagy megőrzöd) az egészségedet, véghezviheted a saját, különbejáratú csodádat.

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár az Ikrekre a szív-és pénzügyek terén? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide, a pénzhoroszkópért pedig ide!

Te még keresed a párod? Próbáld ki, hátha bejön: Femrandi.hu

Fotó: wallpapershdimage.com

Oldalak

Sztárok
A TV2-nál már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Lifestyle
Pillanatokon belül kiderül, hogy tényleg átlagon felüli-e az intelligenciád!