Lifestyle

1945 óta nem találják a Sodder gyerekeket – a jelek szerint az olasz maffia rabolhatta el őket

Valószínűleg ez Amerika egyik legrejtélyesebb esete. A Sodder családnak azt mondták, hogy öt gyermekük meghalt a tűzben 1945. karácsony estéjén, amikor porig égett a házuk. Ám soha nem volt erre kézzel fogható bizonyíték, ugyanakkor a nyomozás sötét lehetőségeket tárt fel.

Tűz ütött ki a Sodder család házában

A legtöbb családhoz hasonlóan a karácsony is mozgalmas időszak volt a Sodder család számára. A prominens nyugat-virginiai család 10 gyermeke közül kilenc otthon volt az ünneplésen. 1945 karácsony estéjén este 10 óra volt, és a kisgyermekek tárgyaltak a későbbi lefekvésről, hogy tovább játszhassanak.

Így aztán, amikor az apa, George Sodder és két idősebb fia, John (23), és ifjabb George (16) mélyen aludtak az emeleten, a fiatalabb gyerekek fent maradtak és játszottak.

Jennie-t, az anyát 23.30-kor ébresztette fel egy telefonhívás. A hívó olyasvalakit kért, aki nem lakott a háznál, és nevetést hallott a háttérben. Azt hittek, egy részeg hívja valamilyen karácsonyi buliról. Bosszúsan letette a kagylót, és visszatért az ágyba. Fél óra múlva egy nagy puffanásra ébredt; egy tárgy landolt a tetőjükön, majd zajosan legurult az oldalán. Figyelmen kívül hagyta. 1 óra körül harmadszor is felébredt. Ezúttal füstszagot érzett.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.