Hirdetés

Az ő tanácsaik aranyat érnek - 5 női vállalkozó tuti tippjei

A vállalkozói lét nem egyszerű terep, de néhány tanáccsal, ötlettel felvértezve könnyebben vehetjük az akadályokat. Vajon mik azok a sikertitkok, amiket a befutott vállalkozónők tudnak? Megosztjuk veletek, hogy milyen összetevők vihetnek sikerre egy nők által irányított vállalkozást.

A "Képes vagy rá!" attitűd

Sokan szeretnek ezzel a bátorító kifejezéssel dobálózni, de ez csak akkor működik, ha van is mögötte realitás, szakértelem, tudás. Ha ez az alap megvan, akkor valóban "már csak" egy csipetnyi merészség szükséges. A cikkben szereplő 5 üzletasszony is bátorságra szólít fel; hagyd el a komfortzónádat, tágítsd a határaidat. Ha bele akarsz vágni valamibe, akkor gyerünk, tedd meg a kezdő lépést! Mi a legrosszabb, ami történhet?

Vajon mi vezet sikerre egy nőt, ha vállalkozásba kezd?

Ingrid Vanderveldt az alapítója egy klassz kezdeményezésnek (Empowering a Billion Women by 2020), ami a nők beilleszkedést segíti az üzleti világba egy mentorprogram segítségével. A hölgy már beutazta a fél világot és közben több tucat üzletasszonnyal beszélt. Mindannyian leginkább a bizalomhiányt vetik fel válasznak arra a kérdésre, hogy miért olyan nehéz a nők helyzete az üzleti életben. Néhány interjúalany válaszaiból csemegézünk, hogy szerintük mégis mire figyeljünk nőként a siker felé vezető úton, ha érvényesülni akarunk.

Merj sikeres lenni!

Hogy mi a teendő, hogyan szerezzük meg nőként a bizalmat? Esetleg Te tapasztaltad már, hogy az üzleti életben nincsenek akkora bizalommal feléd nőként, mint például egy hasonló kvalitású, beosztású férfi kollégád iránt?

Nézzük, ez az 5 üzletasszony hogyan vélekedik a kérdésről, milyen elvek mentén tudtak érvényesülni.

Fotók: happylife-azurewebsites.net, loterialotto.pl

Oldalak

Szólj hozzá Te is!