Home&Design

Így néz ki a világ első átlátszó, vezeték nélküli tévéje - művészi dekorációként is megállja a helyét

Vajon milyen lenne, ha a nappalinkat domináló hatalmas, fekete tévéképernyő helyett elegáns, átlátszó üveglapon nézhetnénk a kedvenc sorozatainkat?

Lehengerlő dizájn

Milyen lenne, ha a tévénket kábelek nélkül, elegáns térelválasztóként, vagy akár dekorációs elemként is használhatnánk? Ha valaha is így képzeltük el a tévézés jövőjét, már nem kell sokat várnunk. Az LG ugyanis nemrégiben egy nem mindennapi televíziót mutatott be – ilyen a világ első vezeték nélküli, átlátszó OLED tévéje! Bár Magyarországon még egy kicsit várnunk kell rá, nemzetközi szinten hamarosan elérhetővé válik az első vezeték nélküli, átlátszó tévé, ami nemrégiben, Las Vegasban került bemutatásra. Egy igazi technológiai különlegesség, ami teljesen új távlatokat nyit a lakberendezésben. Máris mutatjuk, hogy néz ki a gyakorlatban. A részletekért lapozd fel a galériát!

Az elmúlt években egyre nagyobb lett az igény az igazi, nagyképernyős, otthoni moziélményre. Ennek következtében azonban az egyre nagyobb fekete képernyők gyakran zsúfoltság érzetét kelthetik a lakásban. Erre a vizuális kihívásra kínál formabontó megoldást az átlátszó kijelző, ami nem elvesz, hanem hozzáad a térérzethez. Hagyományos társaival ellentétben, az LG legújabb prémium kategóriás OLED tévéjének átlátszó kijelzője kikapcsolt állapotban gyakorlatilag beleolvad a környezetbe, melynek köszönhetően a helyiség összhatása is tágasabb, átláthatóbb lesz. Mindemellett, a termék szinte végtelen lehetőséget kínál a lakberendezés terén is. Egy átlátszó tévét nem szükséges a falhoz állítani: kényelmesen elhelyezhető a szoba közepén, használható akár térelválasztóként is, és még az ablak előtt sem fogja eltakarni a kilátást.
Kattints a további képekért!

Élet egy lakókocsiban? Ha egy ilyen négykerekű otthonról lenne szó, sokan vágnák rá a magabiztos igent!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Home&Design
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!