Így tüntesd el a ronda sarkokat, falakat és vezetékeket a lakásban

Vannak olyan nemkívánatos elemek a lakásban, amelyek sokszor szem előtt vannak, de rontanak a designon. Ilyenek a termosztátok, vezetékek, hosszabbítók, amelyek nem a legesztétikusabb, ám nyilván hasznos tárgyak a mindennapokban. Szerencsére van pár trükk, hogy eltüntesd ezeket.

Nemkívánatos elemek a lakásban

A kusza zsinóroktól a koszos tornacipőkig mindenkinek van néhány háztartási tárgya, amelyet inkább nem nézne minden nap. Bár soha nem szabad elvárni, hogy az otthonunk úgy nézzen ki, mint egy design magazin, rendben van, ha azt kívánjuk, bárcsak ne kellene csúnya szemeteseket bámulnunk minden alkalommal, amikor belépünk a konyhába. Jó hír: ezek az alábbi tippek segítenek abban, hogy a legtöbbet kihozzuk otthonánunk minden sarkából, és becsapjuk barátainkat azzal az illúzióval, mintha tervezőzsenik lennénk - pedig csak néhány szuper trükkről van szó.

A különféle TV-ből kilógó kábelek nem hódolnak épp az esztétikum oltárán. Hiába szerzel be egy menő eszközt és hozzá designos állványt vagy szekrényt, egyszerűen szúrja majd a szemed a sok vezeték. Egy házaspár ügyesen megoldotta a problémát, amikor könyveket helyezett el a tárolón, ezzel elrejtve a csúnya zsinórokat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak