Home&Design

Top 3 kreatív dekorációs ötlet mikulásvirággal - így lesz tökéletes a karácsony

A mikulásvirág egész évben megállja a helyét, azonban a karácsonyi időszakban igazán különleges dekorációs elem. Íme 3 szuper ötlet a tökéletes karácsonyi dekorációért!

1. Alternatív karácsonyfa a barkácsolás szerelmeseinek

A Stars for Europe szakértői mikulásvirág nap alkalmából izgalmas dekor megoldásokkal szolgálnak annak érdekében, hogy az otthoni díszeid valóban egyedülállók legyen. Ha szeretsz néha eltérni a konvencionális megoldásoktól és egyedi ötleteket elsütni karácsony idején, a saját készítésű karácsonyfa egy igazán kreatív megoldás lehet. Az egyedülálló dekor fa elkészítéséhez nincsen szükséged másra, mint egy raklapra, melyre állított irányban az általad szabadon választott zöld színű festékkel felfestesz fenyőfánkat. Ugyan néhány tűvel biztosan találkozni fogsz, de azok kivételesen nem levél formájában kerülnek majd be lakásodba. Legyen szó hagyományos vagy gombostűkről, bármelyiket nyugodtan használd, céljuk ugyanis az lesz, hogy miután ízlésesen elszórva beleütöd őket a falapokba, a kedved szerint kiválasztott karácsonyfadíszeket, ajándékokat és egyéb dekor elemeket felakasztod rájuk. A raklap aljába ezután felerősítheted azokat a virágágyásokat, melybe később a mikulásvirágok kerülnek. Ehhez ajánlatos a növények elegáns, fehér színű változata, de bármely árnyalat igazán hangulatos hatást kelt. A fánkat megkoronázva pedig egy fa csillagot is készíthetsz, igazi csúcsdísszel tökéletesítve az alkotást.

Fotó: Stars for Europe, Grayling creating advantage

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.