Itt hajtja álomra a fejét Leonardo DiCaprio - Képeken 8 meseszép celebhálószoba

Mindig is kíváncsi voltál, hol térnek nyugovóra a kedvenc külföldi sztárjaid? Most megtudhatod, ugyanis összegyűjtöttük a legszebb celebhálószobákat – az biztos, hogy mindegyik káprázatos a maga nemében!

1. Gisele Bündchen

A csodaszép modell és férje, Tom Brady 40 millió dollárért vették manhattani luxuslakásukat, ami „csupán” 3310 négyzetméter. Azt nem tudjuk, hogy néz ki az otthon többi része, de a hálószobától elájultunk: nem csak a panoráma, de a kellemes világos színek is elbűvölőek. Ha téged is levett a lábadról, akkor jó hírünk van: a házaspár ki szeretné adni a lakást, úgyhogy a részletekért keresd Gisele Bündchent!

2. Robert Pattinson

A hírek szerint az Alkonyat vámpírfiúja jóval az eredeti ár felett vette meg ezt a rusztikus hollywoodi legénylakást, ami – legalábbis a hálószoba alapján – mentes mindenféle giccstől, fölösleges díszítéstől, és leginkább a fa visszafogott színeire, anyagára támaszkodik. Ez a hálószoba minket leginkább a régi házak a tisztaszobájára emlékeztet, imádjuk!

3. Neil Patrick Harris

Az Így jártam anyátokkal Barney-jának hálószobája remekül tükrözi sikkes, mégis vicces és szabadszellemű egyéniségét: az arany különböző árnyalataiban játszó ágynemű, a minimalista berendezés, a plafontól a padlóig érő ablakok hihetetlenül gyönyörű összhatást keltenek. Sajnos a legújabb hírek szerint Neil Patrick Harris és párja, David Burtka nagy felújításba fogott ebben a harlemi házban: kíváncsian várjuk, hozzányúltak-e ehhez a csodás hálószobához.

Fotók: popsugar.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!