Szőnyegen szőnyeg a legfrissebb lakberendezési trend - exkluzív és mutatós

Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb, a következőkben pedig profi tippek segítségével felvázoljuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.

Szőnyegen szőnyeg trend

Sokan elhatárolódnak a szőnyegektől a lakásban, mondván, van némi retró feelingjük, ráadásul a ma népszerű padló trendeknek köszönhetően nem csoda, ha előtérbe kerültek a "csupasz" padlózatok, amelyek designjuknak hála önmagukban is megállják a helyüket. Viszont a textíliáknak nem csupán dekoráció gyanánt van fontos szerepe, hanem praktikussági aspektusból is - felfogják a port, így az kevésbé szembetűnő a kiemelt tereknél, ahol például a vendégeket fogadjuk.

Amennyiben mégis szőnyeg párti vagy, akkor a szezon egyik kedvenc trendje tetszeni fog. A "szőnyegen szőnyeg" stílus olyan "színház a színházban" érzést kelt bennünk, de ha jól alkalmazod, szuperül mutat. Profi tippek segítenek ebben, lapozd fel a galériánkat.

Ennél a trendnél minden a textúrák keverésén múlik. Érdemes egy nagyon alap, nagyobb, neutrális színnel és változattal kezdeni, amire rétegezhetsz egy kiemelkedőbb, sötétebb darabot, ahogy a képen is látod.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Címkék: