Home&Design

Még most készítsd fel a szobanövényeidet a télre - ilyenkor sokkal több figyelmet igényelnek

Időben cselekedj, ha nem szeretnél lemondani arról a kis zöldről a hideg hónapokban sem.

Szellőztetés

Szellőztetéskor vagy helyezzük az ablaktól távol, vagy takarjuk le a növényeket, hogy a beáramló hideg levegő ne érje őket. Ügyeljünk rá, hogy a szobákat ne a leghidegebb órákban és ne túl sokáig szellőztessük. Célszerű egy-egy görgős tároló beszerzése, amin a téli időszakban könnyen mozgathatjuk a rajtuk álló virágokat.Telente az ablak egyébként sem a legmegfelelőbb hely a növényeink számára: a napsütéses órákban az ablakpárkány környéke túlságosan is felmelegszik, s az ezt követő lehűlés nagyon megviseli a virágokat, amelyek a fűtési időszakban a sokszor csak időnként fűtött szobákban egyébként is nagy hőingadozásnak vannak kitéve.

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle