Home&Design

Kicsit sem hétköznapi: ez a 3 színes konyha uralja 2024-et

3 olyan színt mutatunk, ami idén már biztosan nem lesz trendi a konyhák esetében, de azt is eláruljuk, melyik 3 árnyalat váltja ezeket.

A következő 3 színes konyhatrend egészen biztosan divatos lesz 2024-ben

Nehéz dolgunk van, amikor egy olyan területen próbálunk divatban maradni, mint a konyha. Hiszen a trendek ijesztő gyorsasággal változnak, míg konyhabútort jellemzően hosszú évtizedekre választunk. Az egyik szezonban über sikkes a halvány zsálya, a következőben már a gipsz rózsaszín tarol. Ezért bár szeretjük tudni, mi van épp divatban, soha ne legyünk túlságosan "trendvezéreltek" a konyha színének kiválasztásakor, sőt, soha ne legyünk túlságosan trendvezéreltek bármilyen otthoni dekorációs döntéssel kapcsolatban. Válasszuk ki azt, ami nekünk tetszik és ami illeszkedik a rendelkezésre álló helyünkhöz és stílusunkhoz. Egy éppen aktuális trend viszont jó kiindulási pont lehet, ha elakadtunk a szín rengetegben. Lássuk is, mit mondanak a szakértők, milyen árnyalatok uralkodnak idén. Részletek a galériában!

Erdőzöld kint - Zsálya bent Sokáig az erdőzöld volt a zöld konyhák etalonja. Az elmúlt öt évben számtalan mélyzöld drámai konyhát láthattunk, és bár nagyon csábítóak, ha márványpulttal és arany kiegészítőkkel párosítják, a megjelenés egy kicsit… kifújt. A zsályazöld váltja. Ezek a konyhák semlegesek és megnyugtatóak. A zsályazölddel nem lehet hibázni, ugyanis elősegíti az egészséges, kiegyensúlyozott gondolkodásmódot, összekapcsol minket a természettel.
Kattints a további képekért!

Néhány apró trükk és napokkal növelhető a vágott virágok élettartama.

Leadfotó: 123rf.com

Livingetc

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.