Home&Design

Praktikus és stílusos - ebben a 3 alakzatban érdemes elrendezned a konyhádat

A tökéletes konyha az elrendezésnél kezdődik. Bár a kialakítás nagyban függ a helyiség méretétől és formájától, van 3 típus, amivel egyszerűen nem lőhetsz mellé! Mutatjuk, melyek ezek.

Az elrendezésen múlik minden

Számodra milyen az ideális konyha? Ha elképzeljük, valószínűleg egy tágas helyiséget látunk a szemünk előtt, tökéletes elrendezéssel, ahol nincsenek zsúfolt polcok, se kisgépekkel tömött szekrények és pultok. De akkor sem kell aggódnunk, ha nem adatott meg az amerikai stílusú álomkonyha, hiszen minden a megfelelő elrendezésen múlik. Ahhoz, hogy a sütés, főzés és egyéb munkálatok gördülékenyen menjenek és minden kéznél legyen, a konyhát háromféleképpen érdemes elrendezni: lineáris, L-, illetve U-alakzatban - írja az otthon.hu. Természetesen a kialakítás nagyban függ a helyiség méretétől és formájától. Nézzük, mit érdemes ezekről tudni!

Kattints a galériára!

Lineáris elrendezés Ha egyetlen falfelület bútorozható a konyhában, illetve ha a helyiség keskeny és hosszú, akkor a lineáris elrendezés lesz számodra a tökéletes választás. Úgy lesz kényelmes, ha egymást követi a három fő munkazóna: a tárolás (hűtő és szekrények), az előkészítés (mosogató) és a sütés-főzés.
Kattints a további képekért!

A rosszfiúk célja, hogy minél több drága dolgot zsákmányoljanak, minél rövidebb időn belül. Ne könnyítsd meg a dolgukat, íme, 5 rejtekhely, ahova bátran eldughatod és biztonságba helyezheted a könnyen mozdítható értékeidet, akkor is, amikor hosszabb időre elutazol és üresen marad a lakás.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.