10 hangulatos őszi koszorú, amit bárki könnyedén elkészíthet

Ha nem vagy híve a boltban megvásárolható koszórúknak vagy ajtódíszeknek, ráadásul van egy kis kézügyességed és időd is egy menő DIY projektre, akkor van 10 tippünk. Összegyűjtöttünk néhány kreatív koszorút, amit bárki elkészíthet, és ezekkel biztos nem fogsz minden ajtón találkozni.

Ehető

Ha egyébként is sütöttél mézeskalácsot, akkor rejts el néhány darabot a család elől, alaposan szárítsd ki őket, aztán egy szalaggal fűzd őket köralakba. A következő koszorú mogyoró helyett akár gesztenyével (az édesszájúaknak a szaloncukrokat is tudom ajánlani) is elkészíthető, egyszerűen fűzd fel őket egy strapabíró madzagra vagy drótra.

Illatos

Csak egy koszorúalap, ragasztó/drót/madzag és néhány fűszernövény vagy fenyőág kell hozzá. Az esztétikus, szálankénti elrendezést felejtsd el, az egyszerűbb megoldás néha sokkal mutatósabb.

Zsákból

Ha van otthon néhány régi, elnyűtt zsák, vágd szét őket, és adj nekik új életet egy koszorú formájában. Készíthetsz pedáns, egyforma alakzatokból összeállított darabot is, de ha nem szeretnél sok időt áldozni a dologra, akkor maradj a rusztikus, ráncos verziónál.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!