Hirdetés

Mit árul el a munkahelyi íróasztalod? – A kollégáid többet tudnak rólad, mint gondolnád

Nem is gondolnád, mennyi mindent megtudhatnak rólad a kollégáid – sőt, vigyázz, mert a főnökeid is – egyetlen az íróasztalodra vetett pillantásból. Lássuk a különböző személyiségtípusokat.

A minimalista

Semmi nincs az asztalán a gépen, billenytűzeten és egeren kívül. Semmi személyes tárgy, semmi dísz. A minimalista célja, hogy minél kevesebb munkával töltse el a napot. Hosszú ebédekre jár, emailekre elvétve válaszol és semmilyen közösségi programban nem vesz részt. Ha te is ezt a tábort erősíted, akkor a kollégáid vagy lustának, vagy nagyképűnek vagy félénknek tartanak, de abban mindenki egyetért, hogy nem szeretsz azon a helyen dolgozni.

A gyűjtögető

A gyűjtögető íróasztala mindig tele van, papírok, kávésbögrék, mütyűrök, régről megmaradt és mára feleslegessé vált cuccok foglalják el a teljes asztalt. Vagy nincs ideje vagy nincs kedve elpakolni ezeket, inkább körülöttük dolgozik. Minden projektben benne van, semmire nem mond nemet, ha olyan feladat akad, amit legszívesebben mindenki passzolna, a gyűjtögető azt is elvállalja. Buzog benne a csapatszellem és mindenki legjobb barátja. Talán csak a többoldalas emailekről kellene leszoknia.

A technika szerelmese

Mindegy milyen területen dolgozik, a technika szerelmese fel van szerelve a legújabb és legjobb kütyükkel. Telefonja, laptopja, tabletje és ezek kiegészítői foglalják el a legnagyobb helyet az asztalán, persze mind csúcstechnológiájú, amire állítása szerint szüksége van, hogy a munkát a lehető leghatékonyabban elvégezhesse. Néha harsány és mindenbe beleszól, de néha teljesen elmerül a kis világában, amikor azt sem hallja meg, ha szólnak hozzá.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!