Home&Design

"Minimalista farmházluxus" - ebben a lenyűgöző otthonban él Mila Kunis és Ashton Kutcher

Ashton Kutcher és Mila Kunis otthona pont olyan, mint ők maguk: nem hivalkodó, inkább esztétikus és letisztult. Less be velünk Hollywood egyik legkedveltebb párosának családi fészkébe.

Családi kuckó

Az egyik "legdrámamentesebb" hollywoodi páros, vagyis Ashton Kutcher és Mila Kunis ritkán főszereplői médiabotrányoknak. A duó szép csendben éli családi életét gyönyörű otthonukban, ahová nem gyakran teheti be a lábát újságíró. Persze egy olyan nívós magazinnak, mint az Architectural Digest ők is kivételt tettek.

"Otthont szerettünk volna, nem ingatlant" - kezdi a páros a magazinnak adott interjúban. A Los Angeles-i ház felújításánál fontos volt számukra hogy közös jövőbeli otthonuk családias, meleg és takaros legyen, persze modern köntösben. Semmiképp nem volt céljuk valami nagyon minimál, rideg, távolságtartó enteriőrt és designt létrehozni, amitől később könnyű szívvel megválnak. "Szerettük volna, hogy a ház kapjon egy farm jelleget, hogy olyan érzést keltsen, mintha már évtizedek óta itt állna. Átalakítottuk, de az alapok megmaradtak" - tette hozzá Kunis.

A fotókért lapozd fel a galériát!

A magas minőség a lakberendezésben mindenhol jelen van a házban. A modern kiegészítők - arany, ezüst - mellett sok a természetes anyag használata, a fa abszolút uralkodó.
Kattints a további képekért!

Miért ne kezdhetnéd kicsit korábban idén a tavaszi nagytakarítást?

Leadfotó: Getty Images / Axelle/Bauer-Griffin

AD

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Home&Design
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.
Home&Design
Ha szeretnénk, hogy otthonunk vibráló és élettel teli legyen, bátran próbáljuk ki ezt a stílust. Ne féljünk kísérletezni, és alkossunk egy olyan teret, amely igazán minket tükröz.
Fashion&Beauty
Ha valaha is elgondolkoztál már azon, miért van a legtöbb baseball sapka tetején egy kis gomb, akkor a legjobb helyen jársz, hogy megtudd a választ!